Έπεσε ελικόπτερο στη Βόρεια Εύβοια – Η στιγμή της πτώσης σε βίντεο

Ελικόπτερο έπεσε το πρωί της Πέμπτης στην παραλία Αχλαδίου, στην στη βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με την ERT αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη αεροναυαγοσωστική επιχείρηση με Super Puma. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα.  Άγνωστο παραμένει αν στο ελικόπτερο επέβαιναν άλλα άτομα εκτός από τον πιλότο.

Νωρίτερα το evima.gr μετέδωσε ότι κλιμάκιο μεταβαίνει στο σημείο ενώ κατά την ίδια πηγή το ελικόπτερο είναι πολιτικό. Την είδηση επιβαβεαιωσε ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Τσαπουρνιώτης καθώς το σπίτι του είναι κοντά στην συγκεκριμένη παραλία.

Οι κάτοικοι παρατήρησαν πως το ελικόπτερο έχανε ύψος ενώ όπως σημείωναν οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Το ελικόπτερο φέρεται να ξεκίνησε από το Μαντούδι με προορισμό το Βόλο. Οι αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι η ορατότητα ήταν πολύ χαμηλή στην περιοχή όπως άλλωστε αποτυπώνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο χειριστής είχε και αυτός ειδοιποιήσει για άσχημες καιρικές συνθήκες.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας δήλωσε σε τοπικό μέσο ότι «υπάρχουν πληροφορίες για πτώση ελικοπτέρου, στην παραλία Αχλαδίου, φαίνεται να είναι ιδιωτικό, είμαστε καθ οδόν αυτή τη στιγμή στο σημείο της πτώσης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί